Margith Kostending

MARGITH KOSTENDING, BILLEDKUNSTNER MED ATELIER PÅ DJURSLAND

                                       

Jeg udtrykker gerne mine tanker og følelser i billeder, primært akryl på lærred. Den kreative proces giver energi og rum for en meditativ tilgang til værket. I mine billeder bruger jeg ofte stærke farver og kontraster.
Mønstre og detaljer er væsentlige elementer i mange af mine billeder og humor er ofte en god kontrast til det dystre i livet og i kunsten. Mine motiver materialiserer sig ofte via oplevelser i såvel de ydre omgivelser som i mine tanker og følelser.

 


Har du lyst til at se flere af mine billeder, så kig her

 

www.markos-art.dk. Du kan også altid kontakte mig på margith.kostending@pc.dk eller
tlf. 51 20 38 73

Som billedkunstner er jeg autodidakt. Under min uddannelse til pædagog fra Skipper Clement Seminariet omkring årtusindskiftet begyndte jeg for alvor at interessere mig for kunstneriske udtryk og at skabe billeder gennem kreative processer.
For et par år siden indrettede jeg atelier i vores bolig på Djursland og det giver rigtig gode muligheder i mit kunstneriske arbejde. Jeg kan kontinuerligt og koncentreret udtrykke mine tanker og følelser i billeder, primært akryl på lærred.
Har du lyst til at høre mere om mine billeder eller besøge mig i mit atelier, så kan du altid kontakte mig på margith.kostending@pc.dk. Du kan også besøge min hjemmeside markos-art.dk
Den kreative proces giver energi og rum for en meditativ tilgang til værket. I mine billeder bruger jeg ofte stærke farver og kontraster. Mønstre og detaljer er væsentlige elementer i mange af mine billeder og humor er ofte en god kontrast til det dystre i livet og i kunsten. Mine motiver materialiserer sig via oplevelser i såvel de ydre omgivelser som i mine tanker og følelser.
For tiden er jeg meget optaget af den kvindlige - den feminine - persona. Persona er en arketype, der repræsenterer den maske eller rolle vi påtager os i det sociale liv. Hvad fx insekterne, krybdyrene og vore fjedrede og firbenene venner symboliserer, er op til beskueren at afgøre!