Værkstedsaftenerne

KS-værkstedet i Kulturværkstedet.

Nyvangsvej 40   8963 Auning

TIRSDAG KL 10-21

KS-værkstedet er et atellier-fællesskab for medlemmer af KS Sonderhald Kunstforening.
Alle er velkomne til at kigge forbi og se, hvad vi laver, og måske får du lyst til at være med.
Vi arbejder med egne materialer og værker som for eksempel maleri, tegning, akvarel og ler. Vi har egen keamik ovn.

Der er ingen egentlig undervisning, men har man brug for det, gives der gerne positiv kritik og vejledning.
Der bliver snakket og diskuteret om arbejdet og alt muligt andet. Værkstedet er præget af åbenhed, gensidig respekt, humor og koncentreret arbejde – afbrudt af div. kaffe- og spisepauser.

Man kan komme i værkstedet efter lyst og behov og hvor megen tid, man nu lige har.

I enkelte tilfælde vil værkstedet være rammen om kursus eller fælles workshop. Dette blive meddelt til medlemmerne.

Man medbringer egne materialer, og fornødenheder mht. drik og spise.

Der er kaffemaskine, el-keddel og microovn tll afbenyttelse.

KS har et antal stafelier, der kan benyttes. Desuden er der i begrænset omfang depotplads.

Man aftaler løbende, hvornår og i hvilket omfang der evt. er fælles spisning, kaffedrik og billedsamtale.

Vi kan glæde os til:
- møde med andre kunstneriske
- stor aktivitet
- åbent og varmt arbejdsmiljø

Kontakt os via e-mail kssonderhald@gmail.com
eller mød op på Nyvangsvej 40 8963 Auning
tirsdage kl.10-17