Kunstnersider

Hjemmesideprofil - tilbud til alle medlemmer

Som medlem af Kunstforeningen Sønderhaldudstillingen har du mulighed for at få din egen profil her på siden.

Det kræver bare, at du indsætter kr. 75,- på foreningens konto: 9324 - 3244410498, husk at skrive : Navn samt "Hjemmeside".

Derefter skriver du en præsentation af dig selv, - evt. henvisning til egen hjemmeside og måske et CV i Word-format. Filen døber du "ditnavn.doc"

Du har også mulighed for at få op til 8 billeder vist på siden. Disse gemmer du i jpg-format. Ønsker du at der kommer størrelse, titel og pris på siden døber du filen med disse oplysninger, - så filen f.eks. kommer til at hedde: "Heksedansen50x70kr1400.jpg"

Disse filer sender du til mailadressen: birthe-soeby@hotmail.com, og når beløbet er modtaget vil der blive oprettet en profil med dit navn på siden. Bemærk, at navnene står i alfabetisk orden efter efternavn.

Beløbet gælder for et år, og ønsker du at beholde din hjemmesideprofil, koster det fremover 75 kroner årligt.

Skulle der være spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte os på mail: birthe-soeby@hotmail.com.

Birthe Søby,

webmaster, Kunstforeningen Sønderhaldudstillingen